Ni som känner mig vet att jag har en viss kärlek för uterum och för att göra det fint omkring mig. Jag tror att det var cirka 2 år sedan jag bloggade just om uterum och att jag anser att uterum är den perfekta lösningen att kunna njuta av att vara utomhus, även i dåligt väder.

Blir ett nytt uterum till sommaren
Nåväl, jag har faktiskt äntligen tagit tag i den här kärleken och ska köpa uterum redan nu till försommaren. Jag var på en bomässa i Helsingborg och fick kontakt med uterumsmästarna och det sa bara klick tror jag. De förstod mig och hur jag ville ha det, och det är inte många som gör, haha 🙂

Jag vill ju gärna ha sådär ”svenskt klassiskt” i kombination med lite lantlig miljö. Jag googlade några bilder för att visa på hur jag hade tänkt mig och fick lite olika bra råd. Hon som jobbade där på mässan skissade upp en idé direkt på plats och jag kände att ”Nu var det dags!”.
garden
Jag och Tina kommer rocka loss
Så jag hoppas att vi blir klara till slutet på Juni i alla fall, så kan jag njuta av semestern där ute på mitt alldeles egna uterum. Ska se till att få hjälp att installera högtalare också, för vad vore ett uterum utan möjligheten att kunna spela musik? Kan verkligen föreställa mig mina och Tinas vinkvällar där ute i Juli. Det blir vi, en pava vin och Gyllene tider – tills grannarna tappar vettet.

Vi kan ju verkligen njuta när vi umgås och är inte rädda för att låta det synas heller. Det är nästan lite ovanligt nuförtiden, tycker du inte?

Nu ska jag ila iväg och köpa hem lite gott till helgen. Ska bli skönt att slappa en stund.

Ta hand om er där ute!