En garageport är inte billig, och ska helst hålla i många år. Det finns i Sverige mängder med olika leverantörer att välja mellan, där kanske inte alla är riktigt lika bra. Därför presenterar vi här tre olika alternativ, som alla visat att man håller vad man lovar.

Garageportexperten
Garageportexperten stoltserar med att man har ett mycket stort utbud av garageportar; man hävdar själva att det är det största i Sverige. De har funnits på marknaden i snart 20 år, och har bevisat att de kan det här med garageportar. Det stora utbudet i kombination med bra kunskap gör att det är lätt att få den garageport man behöver hos dem. Priserna är också helt okej, även om man definitivt inte är ett lågprisalternativ. Man förlitar sig på flera olika tillverkare, vilket också är ett plus.

Sandöporten
Sandöporten (www.sandoporten.se) är en ganska så ny leverantör av garageportar, som har en intressant affärsidé. Man importerar garageportar från ett land med relativt låga kostnader jämfört med Sverige. Det kanske inte låter helt unikt, men det som skiljer Sandöporten från flera andra som gör så är att man importerar högkvalitetsportar, som kan mäta sig med de bästa inhemska garageportarna. Detta till ett pris som ligger klart under vad man skulle få betala för de flesta jämbördiga alternativen. Kombinationen av lågt pris och hög kvalitet gör att man redan nu kan säga att Sandöporten är topp tre i Sverige.

Crawford
Crawford har tillverkat garageportar i Sverige sedan 1960-talet, och man har gedigen erfarenhet och kunskap på området. Det är främst deras takskjutportar som gör att de är en av Sveriges bästa leverantörer av garageportar. Man har flera olika högklassiga alternativ att välja mellan. Det som främst avskräcker är priserna, men den mycket höga kvalitén gör att Crawford ändå är en av de bästa garageportsleverantörerna i Sverige.