Jag har precis klickat hem lite nya kläder till sommaren. Det känns skönt för min garderob behövde verkligen uppdateras. Jag är inte så förtjust i att köpa kläder, och hittar jag något som jag gillar så blir det ofta så att jag använder det väldigt mycket (för mycket, säkert). Jag går lite efter principen att man inte ska ändra på ett vinnande koncept, så om jag till exempel hittar en jeansmodell som sitter bra på mig så kan jag köpa 2-3 stycken av den sorten. Ibland tar jag olika färger, ibland samma bara så att jag ska kunna tvätta byxorna utan att behöva fundera på vad jag ska ha på mig istället. Tyvärr blir ju då effekten att det ser ut som att jag alltid har samma kläder på mig.

Nåja, så illa är det inte riktigt. Det är mest byxor som jag inte varierar mig med, men visst blir det så att jag gärna använder en favorit mycket även när det gäller överdelar. Så nu känns det skönt att jag får hem lite nytt och fräscht. Och jag slapp trängas i butiker och stå i svettiga provrum också. Det är så skönt att handla på nätet, och många nätbutiker erbjuder också gratis frakt och retur så det är inte hela världen om man köper fel storlek.

Jag passade på att beställa två bikinis också på www.bikini-online.nu. Det är en sida som samlar bikinis från olika nätbutiker, så att man slipper sitta och klicka sig runt bland dem. Jag gillar sådana lösningar som gör det enklare för mig att handla. Istället för att jag ska jämföra mellan olika sidor så hittar jag alla på samma sida, och därifrån skickas jag vidare till den sida som säljer bikinin. Enkelt och smidigt! Så nu blir det till att vara snygg på badstranden också – kanske dags att börja tänka på formen då…