Man kan inte ha roligt jämt som någon klok person sade en gång och det stämmer. Just nu, till exempel, tycker jag inte att det är så roligt på grund av att garageporten börjat krångla. Nu ska sägas att mitt garage är en rätt så udda konstruktion, och använder sig av skjutport, vilket jag annars mest sett på industrigarage. Men jag gillar det faktiskt även om det är lite udda. Så den nya porten kommer definitivt också att bli en skjutport (det finns ju faktiskt en del fördelar med skjutportar också, tro det eller ej). Men det kommer nog att bli en som är försedd med automatisk öppnare, eftersom jag är lite bekväm av mig.

Sedan hade jag lite tur eftersom jag fick nys om ett företag som säljer bra garageportar billigt på nätet. I vanliga fall är det ju så att man måste välja antingen det ena eller det andra – antingen en bra garageport. Eller en billig garageport. Båda på samma gång? Nja… Men skjutportar från sandoporten.se lyckas med det, som det verkar! Jag har gjort min research och jo, deras garageportar är definitivt inte billigt skräp. Billigt? Japp. Skräp? Nepp. Dessutom är deras garageportar snygga vilket är ett plus i min bok!

Ytterligare en sak jag gillar med Sandöporten är att det är möjligt att skräddarsy portarna med massa extra utrustning. Jag till exempel vill ju ha automatisk öppnare. Inga problem. Men automatisk öppnare är långt ifrån det enda som erbjuds; dessutom finns exempelvis olika extra säkerhetssystem för den som RIKTIGT vill försäkra sig om att porten inte ska kunna skada någon. Dessutom går det också att bestämma saker som färg och ytstruktur. Väldigt trevligt, jag gillar att det finns så många valmöjligheter. Det är någonting som andra tillverkare, inte bara av garageportar, borde ta efter.