Det här är ju en blogg om musik, men ofta blir det lite så att jag skriver om allt möjligt. På sista tiden har det väl inte blivit så där värst mycket musik, så nu tänkte jag ta mig i kragen och börja snacka lite musik igen. Jag tänkte passa på att tipsa om en artist som jag tycker väldigt mycket om, och det är Joshua Radin. Jag kanske har gjort det förut, men jag kommer inte ihåg det i så fall och man kan ändå inte tipsa nog många gånger om den här fantastiska artisten.

Joshua Radin är en amerikansk sångare och låtskrivare, och man skulle kunna säga att det var mycket tack vare tv-serien Scrubs som han blev känd för världen. Det var nämligen hans nära vän Zach Braff, som spelar J.D. i serien, som fick med låten Winter i en episod, och efter det har även andra låtar med Joshua Radin varit med i Scrubs. Jag är ett stort fan av Scrubs också, och det var även där jag för första gången hörde Joshua Radin. Låten Winter är otroligt vacker, och scenen som den är med i är så stämningsfull att man nästa kan börja gråta.

Det är överlag väldigt mycket bra musik i Scrubs. Exempel på andra bra låtar som är med i serien är bland annat:

 • Camera one – Josh Joplin
 • Surrender – Cheap Trick
 • All in my head – Shawn Mullins
 • Dreaming of you – The Coral
 • Tell her this – Del Amitri
 • American girl – Tom Petty and the Heartbreakers
 • Beautiful day – U2
 • Bad day – R.E.M.
 • Learn to fly – Foo Fighters
 • Poison – Bell Biv DeVoe
 • How to save a life – The Fray

Och en massa mer! Om man söker på musik från Scrubs får man upp listor på det som spelas i serien (finns även som spellistor i Spotify), och jag rekommenderar er att hitta era egna guldkorn i den listan! Det finns mycket bra där och det är en otroligt bred blandning av musik. Dessutom tycker jag att ni ska ta och kika på Scrubs om ni inte redan har gjort det. Jag har sett serien säkert 20 gånger minst, och varje gång är den lika bra om inte ännu bättre. En otroligt bra serie fylld av både humor och allvar!

lurar